ivonn

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

To čo nechcem

Kazí sa to, všetko sa kazí vtedy, keď nemá.
Akosi sa mi začína prepadať zem pod nohami. Neviem či sa to stáva aj iným ale myslím, že určite áno. Mám na mysli ten pocit, keď sa pustíte do niečoho dôležitého a zrazu sa to vymkne spod kontroly a vy nestíhate, neviete sa sústrediť a premýšľate nad inými vecami len nie nad tým, nad čím by ste mali. Začnú vás neskutočne štvať aj maličkosti, banality, ktoré nemajú význam... všetko to dohoromady nedáva žiaden súvis a to pridáva na vašej nervozite... Zrazu zistíte, že to čo ste mali dávno začať urobiť ste odkladali na najposlednejšiu chvíľu....
Myslím, že ma od zlosti asi roztrhne. Nielenže sa mi nedarí. Ešte som aj poriadne nazúrená (a verte, že by som použila aj iné slovo) sama na seba. Za to aká som hlúpa, aká som milá k ľuďom, ktorí si to vôbec nezaslúžia, naštvaná na to ako niekedy konám pritom viem, že nikdy nič nebude lepšie ak si moju snahu nikto nevšimne, naštvaná som aj na to, ako prehnane viem súcitiť s ľuďmi a potom sa dostávam do životne dôležitých situácií, v ktorých by som nikdy nemusela byť nebyť môjho pochopenia. Nehovorím, že som správny človek. Vôbec nie som. Mám totálne nízke sebavedomie! Jasné, že ma to štve. Snažím sa to napraviť, no keď raz máte nízke sebavedomie, dosť ťažko sa napravuje. To, že sa z toho niekto dostane sa stáva možnože len v tých amerických filmoch ale nie v reálnom živote európana. Pritom chcem tak málo. Chcem sa len cítiť rovnocenne s ostatnými ľuďmi.
Vraj pôsobím namyslene. Nie nie som, nemám byť za čo. To že kráčam po ulici a snažím sa tváriť normálne akoby sa nič nedialo, neznamená že som namyslená. Dobre, uznávam, že sa nevidím, ale ten kto ma pozná vie o čom hovorím. Nechcem tak pôsobiť a predsa pôsobím. Potom sa na mňa ľudia čudne pozerajú a ja sa cítim ešte úbohejšie, lebo viem že to neviem ovládať.

Nemusíte chápať tomu čo som napísala, len si to prečítajte. A nemusíte to ani čítať, stačí ak sa na to pozriete. Mňa uspokojuje už len to, že som to zo seba dostala a publikovala.
Každému pomáha niečo iné, niekto sa potrebuje vyplakať, iný vyrozprávať svojmu blízkemu priateľovi, sestre, bratovi....

Ja som to iba potrebovala napísať...

moje | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014